Frustrerende Hundetrening logo
Kim - Grunnlegger av Frustrernde Hundetrening

Kim - Grunnlegger av Frustrernde Hundetrening

Hei! Jeg heter Kim, og sammen med mine to firbente venner, Shibaen Bella og Chow Chowen Francis, er vi stolte over å presentere teamet bak Frustrerende Hundetrening.

Eventyret vårt begynte da jeg fikk min første hund, en Chow Chow ved navn Kaos, da jeg var 20 år gammel. Kaos og min neste Chow Chow, Jack, var begge drømmehunder. Etter kun valpekurs, mestret de løs båndgang, innkalling, flere triks, og elsket mennesker og barn. Dessverre mistet jeg Jack da han var tre år gammel på grunn av komplikasjoner etter en operasjon.

På jakt etter en sunn hunderase, falt valget på Shiba, til tross for advarsler om at de kunne være vanskelige og arbeidskrevende. Da Bella kom inn i livet mitt, innså jeg raskt at jeg ikke var så dyktig som jeg trodde. Bella utviklet frykt for menn og barn, fikk separasjonsangst og en rekke andre problemer. Frustrert og usikker, investerte jeg mye penger i hundepassere og søkte råd på internett og Facebook, men fikk bare motstridende informasjon.

Heldigvis hadde jeg nok selvinnsikt til å innse at det var jeg selv som var problemet, og meldte meg på en instruktør utdannelse hos Gooddog, i siste liten vel og merke. Tess, innehaveren av Gooddog, tok meg inn som en ekstra deltaker, og det var der jeg lærte enormt mye om hva jeg hadde gjort riktig og hva jeg kunne forbedre.

Denne erfaringen ga meg motivasjonen til å lære andre hvordan de kan bygge en god relasjon til sin hund gjennom belønningsbasert trening. Jeg er fullt klar over at hundetrening kan være forvirrende og frustrerende, og som hundetrener vet jeg hvor utfordrende det kan være for både mennesker og hunder å ikke ha den riktige kunnskapen.

Jeg vil vise deg hvordan du kan gjøre ting riktig fra dag én og slippe å ende opp som en frustrert hundeeier. Ta kontakt med oss i dag, og sammen kan vi lage en tilpasset treningsplan som fungerer for deg og din hund. Jeg er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål og å skape en lykkelig og sunn relasjon med din firbente venn.

UTDANNING  

2020:
Diplom:

Hundeinstruktør - GoodDog Academy
 2021:  
Kurs:

Atferdsspesialist - GoodDog Academy

2023:

Diplom:

Læring 1 - Hun om Hund

Atferdsbiologi 1 - Hun om Hund

Atferdsproblemer 1 -  Hun om Hund?