Frustrerende Hundetrening logo
Kurs

Unghundkurs Herøy / Fosnavåg

Vi tilbyr unghundkurs. Støtt din unghund i overgangen til voksenlivet! Kurset strekker seg over 6 uker, der vi innleder med en teoretisk sesjon via Zoom på første kveld. Dette følges opp av fem ukentlige praktiske økter.

  • StedHerøy / Fosnavåg
    Myklebustvegen 8, 6091 Fosnavåg
  • Undervisningstid19:00
    6 uker
  • Siste kursdag29.04.2024
  • Pris2200 kr
    Ledige plasser

Kursinnhold: Bli med og bidra til din unghunds utvikling i denne avgjørende fasen, og hjelp med å skape en balansert og harmonisk voksenhund! Kurset tar hensyn til utfordringene som unghunden kan møte på grunn av hormonelle endringer, ved å redusere forventningene og ved å skape mestringsfølelse. Vi bruker utelukkende belønningsbasert trening, med personlig oppfølging, gjennom et kurs som fremmer samarbeid og forståelse mellom deg og hunden din. Kurset består av 6 økter, der den første er et teoretisk kurs innendørs som gir deg nødvendig informasjon om denne kritiske fasen i hundens liv, og forbereder deg på livet med en unghund i hus. Etter det teoretiske kurset er det 5 praktiske treningsøkter, der du og din hund får muligheten til å øve og mestre nye ferdigheter sammen. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å styrke båndet mellom deg og din unghunden, og gi dere begge et solid grunnlag for et langt og lykkelig liv sammen. Meld deg på unghundekurset i dag, eller kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg og hunden din med å nå deres fulle potensial. Målgruppe for kurset: Vårt kurs er designet spesielt for hunder i alderen 6 - 18 måneder. Dette kurset passer for deg som har fått din første hund, men også om du er en erfaren hundeeier. Forkunnskaper: • Det vil være en fordel om dere har tatt valpekurset, men det er ikke et krav da vi vil tilpasse deg og din hund sine individuelle behov.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.